Cum să îți dai seama ca ai găsit casa perfectă?

Tocmai ți-ai găsit casa de vis? Iată cum poți spune.

Este cât se poate de normal să fii precaut atunci când cumperi o casă. La urma urmei, o casă este o investiție uriașă și veți dori să fiți siguri că luați cea mai bună decizie posibilă. Modul în care veți ști că ați găsit proprietatea potrivită poate varia. Unii oameni se pot baza pur și simplu pe instinct. Alții ar putea avea nevoie de mai multă convingere. Câteva indicii vă pot spune dacă ați găsit proprietatea potrivită pentru dvs.

 

Indicii

  • Acordați atenție primelor impresii, mai ales dacă casa se simte deja ca o casă potrivită pentru dvs.
  • Asigurați-vă că bifează majoritatea punctelor esențiale din lista dvs. sau vă face să vă dați seama că prioritățile dvs. s-au schimbat.
  • Amintiți-vă că alți cumpărători de case vor căuta aceleași lucruri într-o casă de vis și nu vă vor consulta.
  • Nu treceți cu vederea preocupările practice, cum ar fi bugetul, școlile sau grădinițele din jur și naveta, indiferent cât de mult vă place casa. Cel mai important lucru de ținut cont este să poți ajunge în maxim 30 minute la job. Există studii care spun că ce este peste 30 de minute ne duce intr-o stare de stres constant și nu ne-am dori acest lucru..

 

9 moduri în care știi că ai găsit casa potrivită

Locul îți amintește de ceva din trecutul tău când te-ai simțit fericit și îți vei da seama chiar de pe loc. Dar povestea ar putea fi ceva mai subtilă.

 

 

Vrei să intri în casă cât mai repede

O parte din entuziasmul privirii caselor și apartamentelor constă în faptul că nu știi care ar putea fi noua ta locuință atunci când ajungi la la locație. Este cea din stânga sau locul din dreapta îți face cu ochiul? Dacă este casa din dreapta și îți place mai mult decât cea din stânga, ar putea fi un semn. Ceva despre acea casă vă atrage. Primele impresii sunt totul.

 

 

Casa te îmbrățișează în momentul în care intri

Veți afla în aproximativ trei secunde de la intrare dacă casa se simte caldă și reconfortantă. Se pare că îți vorbește? Te invită să explorezi? Se simte ca acasă? Dacă da, probabil că așa este.

 

Nu te simți amuzant în baie

Uneori, cumpărătorii se simt atât de inconfortabili lângă o baie, încât nu vor intra în cameră. Vor sta afară, vor apuca rama ușii și vor băga capul înăuntru un minut. Aceasta este noua dvs. casă dacă intrați în baie și vă simțiți constrânși să deschideți ușa dușului sau să mângâiați marmura chiuvetei.

 

 

Te simți avocatul casei

Poate că agentul dvs. indică un defect sau două sau cinci și spune: „Există o pată în chiuveta bucătăriei” sau „aș actualiza acest lucru, acesta și acesta”. Ar putea fi un semn că te îndrăgostești de casă dacă te afli în apărare, cam așa cum locul este deja al tău. Încearcă doar să ții cont de cât de dificil (sau nu atât de dificil) va fi remedierea acestor defecte dacă în cele din urmă descoperi că pur și simplu nu poți trăi cu ele.

 

Începeți să vă imaginați mobilierul

Aceasta ar putea fi casa ta dacă intri în dormitorul principal și îți poți imagina imediat patul pe un anumit perete. Ești deja agățat dacă te gândești că fereastra sufrageriei este un loc perfect pentru a pune un brad de Crăciun. Sau poate te poți vedea deja conducând pe stradă, îndreptându-te acasă după o zi grea la serviciu. Poate că există un vecin peste stradă care aruncă o minge unui câine și ți se pare că ar putea fi cineva pe care ai vrea să-l cunoști. Vecinătatea contează la fel de mult ca amplasarea mobilierului, pentru ca vei trai urmatoarea perioadă lânga acei vecini.

 

Casa bifeazâ cele mai importante puncte

Este posibil ca proprietatea să nu aibă toate dotările de pe lista ta, dar poate îndeplinește cerințele de bază, cum ar fi numărul de camere și spațiul de care aveți nevoie. Poate că nu are garaj și îți dai seama într-o clipită că cumpărarea unei case cu un garaj nu este chiar atât de importantă la urma urmei. Îți dai seama că ai putea construi un garaj dacă se dovedește că îți dorești cu adevărat unul. Îndemnurile bruște de a fi flexibili sunt semne bune că vă aflați în locul potrivit.

 

Vrei să nu mai cauți alte case

Toate celelalte case pe care le-ați căutat nu vă mai atrag. Comparați fiecare proprietate nouă pe care o vizitați cu aceasta și acestea nu se măsoară. Casele pe care le-ați evaluat anterior ca „nr. 2” au ajuns acum la calificativul „nr. 8”, deoarece sunt doar palide în comparație cu acesta.

 

Abia aștepți să te lauzi cu asta

Ai făcut deja câteva fotografii și le-ai postat pe Instagram? I-ai trimis mamei tale un mesaj despre casă sau ai postat în grupul prietenilor pe whatsapp? S-ar putea să-l fi găsit casa potrivită dacă simți emoție după primul tur al locului.

 

Plănuiești deja să te întorci

Dacă te-ai urcat în mașină, ai discutat cu soțul sau soția ta și îți planifici imediat următoarea vizită la proprietate înainte chiar de a părăsi locația, atunci ești un fan. Vrei să îl vezi la un alt moment al zilei sau să-ți iei cel mai bun prieten cu tine data viitoare. Solicitați agentului dvs. să trimită informațiile despre vânzător pentru a vă asigura că este în stare excelentă. Probabil ar trebui să începeți să discutați și despre oferte, pentru că probabil v-ați găsit casa.

 

Poți să te mai gândești?

Este important să acționați rapid după ce ați găsit acea proprietate perfectă. S-ar putea să fie încă tentant să te gândești câteva zile, dar asta ar putea fi o mare greșeală.

Cu siguranță nu ești singurul cumpărător care caută o casă cu criteriile tale specifice. Altcineva ar putea cumpăra acea casă chiar în timp ce ești în pat numărând oi.

Piețele imobiliare sunt adesea extrem de competitive, astfel încât timpul poate fi esențial atunci când găsești o proprietate care îți place.

 

De obicei, poți avea încredere în instinctele tale. Probabil că ar trebui să sunați să faceți o ofertă dacă vă place o proprietate. Discutați cu partemerul de viață sau cu o persoană de încredere și obțineți îndrumări dacă nu sunteți sigur, dar să acționați rapid este esențial.

 

Nu treceți cu vederea punctele esențiale

Nu fiți tentați să vă depășiți bugetul și cheltuielile cu locuința pe care le puteți suporta în mod rezonabil. Consultați școlile dacă aveți copii și luați în considerare cât de mult va dura să vă deplasați la serviciu.

 

O casă este o decizie pe termen lung așa că cântarește foarte bine decizia.

Comentarii

  • Nu există comentarii încă.
  • Adaugă un comentariu