Proiectul prinPopesti.ro a luat nastere din nevoia de a ajuta comunitatea de locuitori ai orasului Popesti-Leordeni. Fiecare dintre noi am avut nevoie la un moment dat de un contact, fie ca a fost vorba de un instalator, un avocat sau un mecanic auto. Ne-am gandit ca ar fi mult mai usor ca tot ce tine de orasul nostru sa se gaseasca intr-un singur singur loc, grupat pe categorii. Asa ca in pauzele de la servici, am construit in decurs de aproximativ 1 an, platforma prinPopesti, platforma aflata inca in dezvoltare. Totul pe site este gratuit, fara costuri ascunse si fara publicitate. Intrebarea oricarui om normal la cap ar fi: ‘De unde ne scoatem banii?’ Ei bine, nu ne iese niciun cent din toata afacerea asta, ba mai mult avem bani de dat lunar la hosting:) Dar la sfarsitul zilei avem bucuria ca oamenii chiar ne apreciaza pentru ceea ce am facut!

Suntem deja cea mai mare comunitate din Ilfov si avem nevoie sa ne organizam mai eficient. Suntem siguri ca vizitatorii vor aprecia sa poata gasi, de exemplu, toate scolile si gradinitele listate intr-un singur loc.

Traim in Popesti si asta ne ocupa  1/2 din timp:)

 

Cu totii ne dorim sa dezvoltam acest oras, pentru ca este mult loc de mai bine. Vrem ca ai nostri copii sa creasca intr-un orasel civilizat. 

Poate ca ficare dintre noi, nu de putine ori s-a gandit daca nu cumva e mai bine sa se mute din tara, dar cred ca dorinta si credinta ca ceva se va schimba, ne-a facut sa ramanem aici. Suntem de parere ca intre timp lucrurile au inceput sa miste intr-o directie pozitiva si usor, usor, vom ajunge sa traim civilizat. Este muult de lucru, dar deloc imposibil.

Hai, ca incepand de astazi, fiecare dintre noi, sa incerce sa contribuie putin mai mult la dezvoltarea orasului nostru, hai sa incepem sa aruncam gunoiul la pubela, sa parcam corespunzator chiar daca poate uneori este mai departe de casa, sa avem grija ca atunci cand polua sa circulam mai incet sa nu stropim persoanele care circula pe jos, sa dam voie unei mamici cu copilul in brate sa treaca in fata noastra la cumparaturi si exemplele pot continua.. Doar impreuna putem progresa!

Impreuna la mai bine